Віза в США

На 10 років від $99 $49

Пройдіть коротке опитування для оцінки шансів отримати візу США та отримайте знижку у разі її оформлення.

* ми не передаємо Ваші персональні дані третім особам

Віза в США

Віза в США – необхідний документ для всіх бажаючих відвідати країну з метою отримання нових вражень, погостювати у родичів, поглянути на Ніагарський водоспад чи побувати на Бродвеї, Алеї зірок. Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Сан-Франциско, легендарний Лас-Вегас та інші великі міста здивують туристів своїми музеями, галереями, театрами, концертними залами та розвагами. Але щоб побачити це все, необхідно, в першу чергу, ваше бажання та спеціальний документ – дійнсна віза Сполучених Штатів Америки.

Гостьова віза в США

Оформляється у разі наявності запрошення від родича, який мешкає в Америці. У даному випадку поїздка вважається туристичною. Також оформлення американської візи здійснюється для роботи на конференції, для участі у благодійних заходах.
Для отримання гостьової візи в США знадобляться наступні основні документи:

  • закордонний паспорт;
  • довідка з місця роботи;
  • свідоцтва про шлюб та народження дітей (у разі наявності);
  • відомості з особистого банківського рахунку;
  • запрошення від родичів або друзів.

Про перелік додаткових документів, які необхідні для гостьової візи, можна довідатись, звернувшись до співробітників нашого центру «PozitiViza».

Туристична віза в США

Оформляється для оглядово-екскурсійної подорожі у будь-яке місто Сполучених Штатів Америки. Під час такої поїздки громадяни України мають право без обмежень пересуватися по території США, відвідувати пам`ятники культури, відпочивати, відвідувати друзів та знайомих.
Перелік необхідних документів на туристичну візу США такий самий як і для отримання гостьової візи, за винятком запрошення від друзів чи родичів.

Ще один важливий крок для того, щоб відправитися в Америку – заповнення спеціальної електронної анкети та співбесіда з візовим офіцером.

Зверніться до візового центру “PozitiViza” по допомогу. Наші найкращі фахівці заповнять для Вас анкету, складуть детальний план подорожі, забронюють чи викуплять авіаквитки, допоможуть зібрати максимально необхідний пакет документів та підготують до успішного проходження співбесіди.

 Переваги візи США

Свобода пересування

Вільно пересуватись по всій території США.

Мультивіза

Можливість багаторазового в’їзду протягом всього періоду дії візи.

Довготерміновість

Видається на 10 років з можливістю перебувати до 180 днів на рік.

Як отримати туристичну візу США

№1 Зареєструватись

Для цього здійснити оплату візового збору ($160) в банку ‘Райфайзен Аваль’. Оплата проводиться виключно в національній валюті. Після цього зареєструєтесь на сайті посольства США та заповніть електронну анкету. На цьому ж сайті можете обрати зручні дату і час для проходження співбесіди.

Якщо Вам потрібна допомого по оплаті візового збору та заповненні анкети, зверніться до наших візових спеціалістів за допомогою.

№2 Підготувати пакет документів

Готуєте максимально повний пакет документів. Згідно з вимогами посольства США, обов’язковою є тільки правильно заповнена електронна анкета. Посольство США дозволяє приносити з собою будь які документи на Ваш розсуд, проте, розглядати їх чи ні, приймає рішення візовий офіцер.

Також ми можемо допомогти зібрати повний пакет документів, зробити необхідні переклади, заповнити електронну анкету скласти план подорожі, забронювати авіаквитки.

№3 Пройти співбесіду

Пройти коротку співбесіду з візовим офіцером США. Для цього з’явитись в Посольство США в місті Київ у зазначені при реєстрації час та дату. Подача в інші, ніж зазначені при реєстрації терміни не можлива, в такому випадку реєстрація буде анульована. Результати спвбесіди Вам буде повідомлено одразу.

Терміни перебування по візі США

Туристична і гостьова візи в США (B1/B2) оформляються одразу на 10 років. Термін перебування на території Сполучених Штатів Америки складає максимально 180 днів на рік. Реальний термін максимального перебування визначає офіцер прикордонної служби під час проходження паспортного контролю в Аеропорту США.

Необхідні документи для отримання візи США

№1 Візова анкета

Правильно заповнена електронна анкета. Заповнюється виключно англійською мовою.

№2 Довідка про офіційне працевлаштування

Якщо ви працюєте офіційно потрібно буде надати довідку з місця роботи. У випадку самозайнятих осіб та приватних підприємців – виписка з ЄДР.

№3 Докази платоспроможності

Фінансові докази Вашої платоспроможності (довідка про стан рахунку). Інформація про додаткові джерела грошових надходжень.

 Чому ми

конфіденційністьКонфіденційність

Ваші особисті дані під захистом і не передаються іншим особам без згоди.

перевірка-правильності-анкетиГарантія якості

Всі документи проходять перевірку досвідченого спеціаліста.

знижкаОптимальна ціна

У нас Ви завжди отримуєте кращу ціну та заощаджуєте кошти.

терміново-грін-кардШвидке оформлення

Від 3-х днів до отримання результату.

dostavkaПрацюємо по Україні

Віддалено працюємо зі всіма куточками України.

Мінімум документів

Працюємо з мінімальним пакетом документів – тільки паспорт.

 Скільки коштує

Професійна підготовка – від $49

За що Ви платите:
  • консультація та оцінка шансів
  • професійне заповнення візової анкети
  • запис на співбесіду в посольстві США
  • перевірка пакету документів
  • гарантія конфіденційності і порядності
Окремо можна замовити:
  • бронювання та викуп авіаквитків – від 200 грн
  • бронювання готелю чи апартаментів – від 200 грн

Професійна підготовка – від $499

За що Ви платите:
  • консультація та оцінка шансів
  • професійне заповнення візової анкети
  • запис на співбесіду в посольстві США
  • оплата візового збору ($160)
  • бронювання авіаквитків та готелю/апартаментів
  • складання детального плану подорожі
  • підготовка до проходження співбесіди в посольстві
  • перевірка пакету документів
  • гарантія конфіденційності і порядності
Окремо можна замовити:
  • викуп авіаквитків – від 200 грн
  • викуп готелю чи апартаментів – від 200 грн

Маєте запитання? Замовте безкоштовний дзвінок

 Все ще вагаєтесь?

Запишіться на безкоштовну індивідуальну оціку шансів отримання візи до США.

Залишились додаткові питання, як відкрити візу в США, скільки вона коштує? Зателефонуйте нам:

(096) 857-16-91(050) 542-84-21(068) 661-91-49(095) 719-04-38

0 коментарів

Опублікувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Русский RU Українська UK