Бізнес віза до Польщі багаторазова

Польська бізнес віза (С04)

Польська бізнес віза – це шенгенська мультивіза віза, що видається з метою ведення бізнесу чи заключення договорів між бізнес партнерами.

Польська бізнес віза ідеально підійде людям, котрі здійснюють часті поїздки до Польщі, з метою вирішення бізнес питань, укладання угод, пошуку партнерів для ведення бізнесу, участі у різноманітних конференціях, тощо.

При цьому польська шенгенська бізнес віза дозволяє відвідувати всі країни шенгенської зони.

 Переваги бізнес візи

Свобода пересування

Вільно пересуватись по всіх країнах Шенгенської зони.

Мультивіза

Можливість багаторазового перетину кордону.

Довготерміновість

Максимально видається строком на 5 років.

Як отримати польську шенген бізнес візу

№1 Зареєструватись

До візового центру Польщі самостійно, здійснивши оплату сервісного збору в Ідея/Кредо банку. Після чого очікувати дзвінок на, вказаний при оплаті, номер телефону для підтвердження дати подачі документів. Важливо бути увесь час на зв’язку, оскільки після кількох невдалих спроб зв’язатись з Вами, дата буде відмінена, а квитанція анульована.

Якщо, з якихось причин, Ви не маєте змоги бути увесь час на зв’язку або знаходитесь за кордоном, зверніться до нас за допомогою в реєстрації.

№2 Підготувати пакет документів

Готуєте максимально повний пакет документів, згідно з вимогами Кольського Консульства. Обов’язковим документом є правильно заповнена візова анкета українською чи польською мовами та страхівка, що покриває увесь термін перебування на території Польщі. Вичерпний список документів шукайте на сайті консульства чи візового центру www.vfsglobal.com/Poland/Ukraine/.

Також ми можемо допомогти зібрати повний пакет документів, виготовити запрошення, заповнити візову анкету чи оформити страхівку.

№3 Подати заяву

Подати візову заяву з повним і правильним пакетом документів. Для цього прибути в зазначені при реєстрації час та дату до Візового Центру Польщі. Подача в інші, ніж зазначені при реєстрації терміни не можлива, в такому випадку реєстрація буде анульована. Потрібно буде оплачувати візовий збір і реєструваватись повторно. Ви маєте право на повернення коштів за невикористану квитанцію, звернувшись до візового центру з паспортом та оригіналом квитанції про сплату сервісного збору.

Терміни перебування

Перша бізнес віза в Польщу видається на 60 днів, з терміном перебування до 21 дня. Другу бізнес візу видадуть вам вже на рік з максимальним перебуванням до 90 днів у кожному півріччі. Максимально ж бізнес візу можна отримати до п’яти років з перебуванням до 90 днів у кожному півріччі.

Необхідні документи для отримання польської бізнес візи

№1 Запрошення

Запрошення від польського партнера (фірми, підприємства, заводу тощо)

№2 Візова анкета

Правильно заповнений формуляр візової анкети

№3 Страхівка

Страховий поліс, що покриває повний термін перебування в Польщі

№4 Довідка з банку

Довідка з банку з рухом коштів мінімум за останні 3 місяці

№5 Довідка з роботи

Довідка з роботи та лист відрядження. Для ФОП – виписка з реєстру підприємців.

№6 Бронь готелю

Підтвердження бронювання житла в Польщі на перший період поїздки.

 Чому ми

конфіденційністьКонфіденційність

Ваші особисті дані під захистом і не передаються іншим особам без згоди.

перевірка-правильності-анкетиГарантія якості

Всі анкети проходять перевірку досвідченого спеціаліста перед надсиланням.

знижкаОптимальна ціна

У нас Ви завжди отримуєте кращу ціну та заощаджуєте кошти.

терміново-грін-кардШвидке оформлення

Оформлення документів займає від 1 дня. Можливо дистанційно.

Оригінальні запрошення

Всі запрошення оригінальні та від перевірених роботодавців.

Мінімум документів

Працюємо з мінімальним пакетом документів – тільки паспорт.

 Скільки коштує

Професійна підготовка – від $80

За що Ви платите:
  • оригінальне запрошення від польської фірми
  • професійна підготовка та перевірка пакету документів
  • страховий поліс на період перебування 90 днів
  • оформлення всіх додаткових документів
  • гарантія конфіденційності і порядності

* – візовий збір 35 євро оплачується самостійно при подачі документів

Окремо можна замовити:
  • реєстрація до візового центру – 1200 грн
  • оригінальне запрошення – $30
  • професійне заповнення візової анкети – 100 грн
  • страховий поліс від 40 грн
  • бронювання готелю та пошук дешевих квитків – 200 грн

Самостійна підготовка – 0 грн

Додаткові оплати:
  • Страхівка на період 90 днів – 90 грн
  • Послуги візового центру – 18 євро
  • Візовий збір – 35 євро

Маєте запитання? Замовте безкоштовний дзвінок

 

0 коментарів

Опублікувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Русский RU Українська UK