Робоча віза до Польщі національна

Робоча віза до Польщі національна (С05, D05, D06)

Робоча віза в Польщу – це віза, яку необхідно отримати, якщо ви плануєте довготривалий виїзд для перебування в Польщі з метою заробітку. В цілях працевлаштування можна отримати робочу національну візу, що дозволяє працювати в Польщі 6 місяців протягом року або ж короткострокову шенген-візу на 3 місяці. Вона видається на основі запрошення від роботодавця і дозволяє легально працювати виключно на території Польщі та містить наступні дані:

  • Дату видачі, підпис і печатку відповідальної особи у Воєводському управлінні
  • Назву та адресу запрошуючої фірми чи особи
  • Прізвище, ім’я, рік народження
  • Ціль та тривалість візиту

 Переваги робочої візи

Свобода пересування

Вільно пересуватись по всіх країнах Шенгенської зони.

Легальна робота

Легально працювати на території Польщі до 180 днів.

Довготерміновість

Відкриття одразу на довгий термін – 180 днів.

Мультивіза

Можливість багаторазового перетину кордону.

сша-громадянство-грін-кардСоціальні гарантії

Захищеність працівника польським трудовим законодавством.

краща-цінаЗаощадження

Звільнення від оплати візових зборів. Заощаджуєте 35 євро.

Як отримати польську національну робочу візу

№1 Зареєструватись

До візового центру Польщі самостійно, здійснивши оплату сервісного збору в Ідея/Кредо банку. Після чого очікувати дзвінок на, вказаний при оплаті, номер телефону для підтвердження дати подачі документів. Важливо бути увесь час на зв’язку, оскільки після кількох невдалих спроб зв’язатись з Вами, дата буде відмінена, а квитанція анульована.

Якщо, з якихось причин, Ви не маєте змоги бути увесь час на зв’язку або знаходитесь за кордоном, зверніться до нас за допомогою в реєстрації.

№2 Підготувати пакет документів

Готуєте максимально повний пакет документів, згідно з вимогами Кольського Консульства. Обов’язковим документом є правильно заповнена візова анкета українською чи польською мовами та страхівка, що покриває увесь термін перебування на території Польщі. Вичерпний список документів шукайте на сайті консульства чи візового центру www.vfsglobal.com/Poland/Ukraine/.

Також ми можемо допомогти зібрати повний пакет документів, виготовити запрошення, заповнити візову анкету чи оформити страхівку.

№3 Подати заяву

Подати візову заяву з повним і правильним пакетом документів. Для цього прибути в зазначені при реєстрації час та дату до Візового Центру Польщі. Подача в інші, ніж зазначені при реєстрації терміни не можлива, в такому випадку реєстрація буде анульована. Потрібно буде оплачувати візовий збір і реєструваватись повторно. Ви маєте право на повернення коштів за невикористану квитанцію, звернувшись до візового центру з паспортом та оригіналом квитанції про сплату сервісного збору.

Терміни перебування

Робоча віза в Польщу видається до одного року, з терміном перебування на території Польщі до 180 днів. При цьому наступну робочу візу можна відкривати не раніше як через рік від першого в’їзду по попередній такій самій візі – це, так званий, коридор по робочій візі. Перекрити даний коридор можна, відкривши Воєводську візу.

Необхідні документи для отримання польської робочої візи

№1 Запрошення

Запрошення від польського роботодавця (фірми, підприємства, тощо)

№2 Візова анкета

Правильно заповнений формуляр візової анкети

№3 Страхівка

Страховий поліс, що покриває повний термін перебування в Польщі

 Чому ми

конфіденційністьКонфіденційність

Ваші особисті дані під захистом і не передаються іншим особам без згоди.

перевірка-правильності-анкетиГарантія якості

Всі анкети проходять перевірку досвідченого спеціаліста перед надсиланням.

знижкаОптимальна ціна

У нас Ви завжди отримуєте кращу ціну та заощаджуєте кошти.

терміново-грін-кардШвидке оформлення

Оформлення документів займає від 14 днів. Можливо дистанційно.

Оригінальні запрошення

Всі запрошення оригінальні та від перевірених роботодавців.

Мінімум документів

Працюємо з мінімальним пакетом документів – тільки паспорт.

 Скільки коштує

Професійна підготовка – від $80

За що Ви платите:
  • оригінальне запрошення від польського роботодавця
  • професійна підготовка та перевірка пакету документів
  • страховий поліс на період перебування 180 днів
  • гарантія конфіденційності і порядності
Додатково можна замовити:
  • реєстрація до візового центру – 1200 грн
  • оригінальне запрошення – $50
  • професійне заповнення візової анкети – 100 грн
  • страховий поліс від 40 грн

Самостійна підготовка – 0 грн

Додаткові оплати:
  • Страхівка на період 180 днів – 180 грн
  • Послуги візового центру – 18 євро

Маєте запитання? Замовте безкоштовний дзвінок

 

0 коментарів

Опублікувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Русский RU Українська UK